Kuorma-auton korjaus nopeasti kannattaa

2 minuutit Julkaistu:


Kuorma-auton korjaus nopeasti kannattaa

Kuorma-autot ovat työautoja. Näin ollen vian ilmentyminen tietää usein työajan menetystä, ja työajan menetyksellä on hintansa. Tällä logiikalla mietittynä kuorma-auton korjaus nopeasti on toimenpide, johon kannattaa satsata.

Korjausalueita

Raskaankaluston korjausalueet ovat mitä moninaisimmat. Joskus vika on hyvinkin näkyvä, esimerkiksi rikkoontunut tuulilasi. Mutta joskus vika piilottelee moottorissa, ilmastoinnissa tai piirturissa siten, että sen paikantamiseen tarvitaan ammattitaitoista vianetsintää. Laadukkaassa korjaamossa työskentelevät mekaanikot ovat saaneet koulutuksen vianetsintään ja vikadiagnostiikkaan, sillä sitä tarvitaan nykyajan kuorma-autojen korjaamisessa, sillä niissä on valtavasti sähköisiä toimintoja.

Päällepäin näkyvien vikojen korjaaminen käsittää usein kolari- ja vauriokorjausta. Se saattaa olla lommoilla olevien peltien oikaisemista ja muoviosien korjaamista, pintakäsittelyä ja alumiinihitsausta. Joskus perävaunun päällirakenteen hydrauliikkalaitteisto vioittuu ja tarvitsee nopean korjauksen. Rengastyöt hoituvat hyvässä korjaamossa yleensä nopeasti. Tuulilasin korjaus ja vaihto sekä tuulilasinpyyhkijöiden vaihto kuuluvat niin ikään tällaiseen päällepäin näkyvään korjaustyöhön. Jarrut ovat yksi raskaankaluston tärkeimmistä kuluvista osista, jotka vaativat aina vioittuessaan nopean korjauksen. Hyvin varustetulla korjaamolla on jarruihin erikoistunut mekaanikko, joka tuntee raskaankaluston erilaiset jarrujärjestelmät mukaan lukien perävaunujen EBS-jarrujärjestelmän sekä on valtuutettu niitä testaamaan ja korjaamaan.

Ympäristötietoisuus takaa laadun

Lämmittimien ja ilmastoinnin nopea korjaaminen takaa ajomukavuuden pitkillä matkoilla. Laadukkaassa korjaamossa ymmärretään erilaisten kylmäaineiden ympäristövaikutukset ja pyritään tekemään korjaustyöt mahdollisimman päästöttömästi. Samalla kalibroidaan lämmityslaitteet. Ympäristötietoisuus koskee myös moottorin päästöjä. Mekaanikot ovat koulutettuja tuntemaan polttoainejärjestelmät ja pakokaasujen puhdistusjärjestelmät. Kansainvälisillä EGR ja SRS-puhdistusjärjestelmillä vähennetään hiilidioksidipäästöjä. Hyvästä korjaamosta löytyy myös näiden asiantuntijoita.

Nopeus on valttia

Ei pelkästään nopea korjaus, vaan myös kuorma-auton huolto nopeasti on usein etenkin pienyrittäjälle ensiarvoisen tärkeää, kun aikaa ei ole tuhlattavaksi. Määräaikaishuoltojen ohella voi joskus olla hyvä katsastaa esimeriksi akselistosuuntaus. Kun akselistosuuntaus on kunnossa, polttoainekulutus pienenee eikä renkaiden epätasaista kulumista tapahdu.

Hyvässä huollossa saatetaan perushuoltokohteiden lisäksi huomata myös jonkin lisävarusteen korjaus- tai huoltotarve. Olipa kyseessä sitten vika moottorissa, vaihteistossa, kytkimessä, piirturissa, vetopyörästössä, jarruissa, nopeusrajoittimissa tai päästöjärjestelmässä, laadukas korjaamo tekee tarvittavat korjaukset raskaalle kalustolle nopeasti ja ammattitaitoisesti. Ammattitaitoista korjauspalvelua on parhaimmillaan saatavan maanlaajuisesti aina Lappia myöten ja päivystys toimii ympäri vuorokauden.

Meiltä kuorma-auton korjaus nopeasti: MECA Truck.



tag:
314 sanat

minusta

Auton hankinnasta vuosihuoltoon - blogi autojen maailmasta Auto on monelle arjen sankari. Joillekin se taas on intohimon ja harrastuksen kohde. Joka tapauksessa aihe on meistä monelle ajankohtainen enemmin tai myöhemmin. Tästä blogista voitkin löytää mielenkiintoista tietoa liittyen autojen maailmaan. Oli kyseessä sitten automerkit, niiden osat, ostaminen, myyminen tai huolto, löydät täältä hyödyllisiä vinkkejä. Saatanpa innostua kirjoittelemaan myös ajoneuvojen historiasta tai ennustelemaan tulevaisuutta. Myös erilaiset moottoriurheilukisat saattavat päästä aihelistalle. Jos sinulla on aihealueeseen liittyvä artikkelitoive, kerro siitä ihmeessä. Kirjoitan mielelläni siitä mitä muut haluavat lukea. Tule siis blogini mukaan lukemaan, oppimaan, kommentoimaan ja keskustelemaan. Olit sitten alan konkari tai vasta ensimmäisen autosi omistaja, on täällä tilaa kaikkien mielipiteille.

Haku